mandag 12. oktober 2009

Vennesla FotoklubbDa har vi nettopp gjennomført et nytt suksessrikt møte med noen fantastiske bilder. Vi ble oppfordret denne gangen til å ta med 10-20 bilder hver som vi skulle vise frem. Jeg tok med meg ca 20 bilder selv som jeg ble positivt overrasket over tilbakemeldingene.
Dette er medlemmer som jeg anser som veldig dyktige forotgrafer, hvor jeg anser meg selv om amatør i forhold. Og da er det jo klart det er moro med tilbakemeldinger på bilder du har tatt.
Det ble vist mange gode bilder i løpet av kvelden, men Bent Olsen tok jo kaka med fremvisningen sin fra Alaska oppholdet hans.
Det var noen fantastiske bilder han hadde tatt, og for en opplevelse han har hatt der borte. Dere kan selv ta en titt på bloggen hans og se flere av hans bilder på denne adressen:
http://www.bentolsen.blogspot.com/

Utrolig dyktig fotograf, det skal du ha Bent!


Neste møte blir 5. november, hvor vi får besøk av Roy Mangersnes fra Sandnes. Han også en utrolig dyktig fotograf, en av NOrges ledende naturfotografer. Han har vunnet flere priser og er pr. idag utvalgt som Nikon fotograf i Norge.


Dette gleder jeg meg til!

1 kommentar:

 1. heisann.
  jeg bor i Vennesla å har lyst å bli med i en foto klubb.
  hvordan går jeg frem for å bli med i vennesla fotoklubb? er det noe krav til så å så flink osv?
  jeg går på sørlandets fotograf skole nå å stor trives. men kunne gjerne hatt en plass jeg kunne møtt andre fotografer, sett på andres bilder å fått ris å ros på mine bilder.
  så ja..

  SvarSlett